Meteen naar de inhoud

Bacluvo 1 heer en meester in vijfde divisie

Het eerste team van Bacluvo (Badminton Club Voorhout) is afgelopen weekend kampioen geworden in de vijfde divisie. Tegen BC Hillegom moest met 8-0 gewonnen worden om een wedstrijd voor het einde van het seizoen het kampioenschap al vast te stellen. De heren en dames uit Voorhout begonnen fris aan de wedstrijd, en dat resulteerde in een comfortabele 4-0 voorsprong na een klein uurtje spelen. De positieve vibe van het toegestroomde publiek vertaalde zich in ruime overwinningen in de herendubbel, damesdubbel en singles. Tijdens de mixen moesten onze kanjers nog even aan de bak, maar ook deze werden winnend afgesloten. Binnen twee uur stond er een 8-0 op het scorebord, en daarmee was het kampioenschap binnen! Wij zijn super trots op onze spelers.

Inmiddels heeft het team ook haar laatste wedstrijd achter de rug. BK Noordwijkerhout werd thuis met 5-3 verslagen. Dat betekent dat alle 14 wedstrijden met winst zijn afgesloten, een prestatie om trots op te zijn! Volgend jaar mag het team zich gaan bewijzen in de vierde divisie, want met het kampioenschap komt ook de promotie naar een hogere klasse. 

Wilt u onze kampioenen in actie zien? Kom dan naar het New Age toernooi. Het toernooi vindt plaats op 15, 16 en 17 februari in sportcentrum De Vosse in Hillegom. Tijdens dit toernooi gaan spelers van Bacluvo de strijd aan met leden van Dynamo Sassenheim, BC Wassenaar, BK Noordwijkhout, BIOS (Noordwijk) en BC Hillegom. Vorig jaar mochten wij de wisselbeker meenemen naar Voorhout. Uiteraard houden we de beker graag in ons bezit!

Bacluvo heeft plek voor nieuwe leden. Geïnteresseerden zijn op maandagavond welkom in sporthal De Tulp in Voorhout. De jeugd traint van 18:00 tot 19:00 uur (beginnende jeugd), en van 19:00 tot 20:00 uur (gevorderde jeugd). Voor de senioren is er vanaf 20:00 uur de mogelijkheid om vrij te spelen of een training te volgen. Daarnaast kunnen onze leden trainen op donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Meer informatie is te vinden op deze site.