Meteen naar de inhoud

Jeugd toernooien

De jeugdcommissie organiseert elk jaar een aantal toernooien voor de jeugd. Deze vinden plaats op de vaste trainingsavond op maandag.

Een aantal vaste toernooien:

  • Sinterklaas toernooi
    Rondom 5 december organiseren wij een toernooitje dat in het teken staat van Sinterklaas en pepernoten
  • Vriki toernooi
    Aan het einde van het seizoen of aan het begin van het nieuwe badmintonseizoen zal het Vriki-toernooi plaatsvinden. De jeugdleden mogen dan een vriendje of vriendinnetje uitnodigen (of neefje/nichtje, buurjongen/buurmeisje)
  • New Age toernooi
    Het New Age toernooi is voor de jeugd én senioren. Meestal in de maand februari. Aan dit toernooi doen meerdere verenigingen mee. Elk jaar is een andere vereniging aan de beurt voor de organisatie. Je kunt je opgeven bij de toernooicommissie voor de dubbel, mix of single. Houd deze website in de gaten zodat je tijdig weet wanneer en bij wie je je kunt aanmelden (tegen die tijd zal er ook een mail rondgaan)

Naast deze vaste toernooitjes zal er af en toe nog een extra toernooitje georganiseerd worden als hier een aanleiding voor is of we daar gewoon zin in hebben!

Ook worden er soms jeugdtoernooien georganiseerd door andere badmintonverenigingen (soms dichtbij, soms wat verder weg). Hier zullen wij alle jeugd op attenderen en kan iedereen voor kiezen om wel of niet mee te doen.