Bacluvo Zijlstra slottoernooi: daverend succes

Maandag 3 juni was de laatste speelavond van het seizoen. Traditioneel de avond waarop het Zijlstra slottoernooi wordt georganiseerd. Introducees zijn uiteraard op elke speelavond welkom, maar voor het slottoernooi worden leden actief opgeroepen een familielid, vriend of kennis mee te nemen. En daar werd massaal gehoor aan gegeven, waarvoor onze dank! Ruim 40 leden en introducees namen deel aan het toernooi, waardoor zelfs een extra baan moest worden opgezet. Te gek!

De gedachte achter het toernooi is dat iedereen met iedereen speelt, ongeacht de speelsterkte en ervaring. Door middel van een afhangsysteem werden er iedere ronde willekeurig vier deelnemers bij elkaar geplaatst.

Na drie partijen was het tijd voor een drankje en een heerlijke fruit salade in de kantine. Oké, misschien was er toch ook wat suiker toegevoegd aan het fruit in de vorm van slagroom en advocaat… José, bedankt voor het bereiden!

Na nog eens drie partijen kon de score worden opgemaakt. De deelnemer die in totaal het dichtst bij de 128 punten uitkwam ging er vandoor met de beker. Waar die 128 vandaan komt is ondergetekende een raadsel… Bij de mannen ging de (nieuwe) wisselbeker naar Lars (jeugdlid). Martine won de beker bij de vrouwen. Beide kregen ook een aardbeienplant. Voor andere deelnemers die ook rond de 128 punten waren geëindigd was ook gezorgd voor een presentje.

ReCo, bedankt voor de organisatie van dit toernooi! Wij willen via deze weg iedereen bedanken voor zijn of haar deelname. Speciale dank ook aan de introducees, kom volgend seizoen gerust nog eens meespelen!

We zien jullie volgend seizoen!

Comments are closed.