Meteen naar de inhoud

Erik Hoek Transport New Age Toernooi 2023

Het weekend van 24, 25 & 26 februari stond in het teken van maar één ding, het jaarlijkse New Age Toernooi, dit jaar mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsor Erik Hoek Transport.

Het is het weekend waar menig badmintonner uit de Bollenstreek reikhalzend naar uitkijkt. Vanaf vrijdagavond tot en met zondagmiddag tot het uiterste gaan om zoveel mogelijk prijzen voor je club binnen te slepen. En gestreden werd er zeker. Met meer dan 150 deelnemers van Bacluvo, BadmintonKlub Noordwijkerhout, BC Wassenaar, BC Hillegom, BC BIOS en Dynamo Sassenheim was het toernooi weer als van ouds goed bezet en werd er voor de volle 120% gestreden om ieder punt. Van jong tot oud, recreatief tot doorgewinterde competitiespeler, iedereen ging tot het gaatje om maar op dat podium te eindigen.

Nadat de laatste finales gespeeld waren, kon de balans opgemaakt. Bacluvo heeft niet onverdienstelijk gepresteerd en heel wat prijzen binnen kunnen slepen. Hieronder vindt u een overzicht van alle winnaars van het toernooi. Uiteindelijk ging de wisselbeker voor de beste club met een minimaal verschil naar BC Hillegom.

We kijken terug op een geslaagd toernooi, dat mede door de inzet van alle vrijwilligers weer super is verlopen. We bedanken al onze sponsoren en in het speciaal de toernooicommissie, bestaande uit Geert, Vincent, Daan en Jaimy, die alles in goede banen hebben geleid en een strak toernooi hebben neergezet. Op naar de volgende editie!