Meteen naar de inhoud

Kampioenen competitie!

De laatste wedstrijden zitten er alweer op. Er is gestreden, soms met het mes tussen de tanden, soms met een blessure, maar altijd met een gezellige borrel achteraf! De teams hebben weer laten zien wat ze waard zijn. Waar team 1 en 2 het weer gingen proberen in de 4e en 5e divisie, was het voor team 3, 4 en 5 dit jaar een stapje moeilijker, omdat de meeste spelers nog nooit op het huidige niveau hadden gespeeld.

Hoewel het dus een stapje hoger was voor team 5, heeft dit jonge team laten zien dat ze veel potentie hebben. Ze zijn gelijk in het eerste jaar in 8e divisie kampioen geworden! Tot op de laatste wedstrijd bleef het spannend en er moest zelfs gewacht worden tot de allerlaatste dag van de competitie, omdat het verschil met de nummer 2 minimaal was. Dat wordt weer wat harder trainen, want volgend jaar is er een plekje gereserveerd in de 7e divisie.

Ook team 2 heeft goede zaken gedaan. Na een tweede plek in het afgelopen seizoen was het de vraag hoe dit seizoen ging lopen. Het begin liep nog niet helemaal vlekkeloos, maar hoe meer wedstrijden er gespeeld werden, hoe duidelijker het werd dat er weer gestreden ging worden om de eerste plek. Uiteindelijk is het team met overmacht kampioen geworden en konden ze al niet meer ingehaald worden met nog een wedstrijd te gaan! Volgend jaar sluiten ze aan bij team 1 en gaan ze zich meten met teams uit de 4e divisie.

Voor de rest hebben de andere teams ook netjes gepresteerd en vooral genoeg lol gehad! De uitslagen van alle teamwedstrijden zijn hier te vinden.
Team 1 heeft het seizoen op een keurige 4e plek in de 4e divisie afgesloten.
Team 3 is 7e geworden in de 5e divisie.
Team 4 is 3e geworden in de 5e divisie.

Komend weekend staat het jaarlijkse New Age Toernooi weer voor de deur. Dit keer in eigen huis, dus we kijken uit naar een sportief en uitdagend weekend met genoeg badminton voor iedereen!