Meteen naar de inhoud

Langelaan Toernooi met Puzzeltocht

Op 9 April is het Langelaan toernooi gespeeld. Een overzicht met foto’s en filmpjes is gepost op onze Facebook site. Ook zonder Facebook account kan je deze bekijken.
De Reco had een puzzeltocht uitgezet, waarmee de sleutel tot de schatkist gevonden kon worden. Met spelletjes zoals badminton, jongens-tegen-de-meisjes, fhuttle (een soort grote shuttle die je zonder racket kan spelen) en darten konden aanwijzingen worden verdiend. Deze aanwijzingen waren versleuteld in puzzels, zoals Sudoku’s, verknipte foto’s, doolhofjes en rebussen. Ook waren mysterie-aanwijzingen in de zaal verstopt.
De spelletjes zorgden voor heel wat lol en aan het eind barstte een zoektocht los. De sleutel bleek verstopt achter een van de tribune-stoeltjes, en uiteindelijk lukte het Jaap (en zijn team Rik, Herman, Erik-Jan) om de code te kraken en de sleutel te bemachtigen. Proficiat!
Een dank-je-wel voor de Reco voor de organisatie en met name Alex die veel tijd gestoken heeft in het opzetten van de spelletjes en de puzzels. Met dank ook aan collega vereniging Dynamo Sassem voor het beschikbaar stellen van materialen.