mrt 13

Succesvol New Age toernooi 2018

Afgelopen weekend vond het New Age toernooi plaats in Noordwijkerhout.  Bacluvo was dit jaar vertegenwoordigd met vijftien leden.

Een toernooi met veel spannende wedstrijden. Bij de kwartfinales mixed dubbels in categorie 1 was onze club zelfs vertegenwoordigd met 4 van de 8 koppels. De finale werd uiteindelijk gespeeld door Debbie en Bas en Martine en Geert. Laatstgenoemden pakten de overwinning.

In de Dames dubbel in categorie 2, stond Lily namens Bacluvo in de finale. Zij eindigde samen met BIOS partner ook op de bovenste trede.

José en Marjolein werden vanwege de lage opkomst bij de recreanten ingedeeld in categorie 3. Zij kwamen helaas niet verder dan de poule wedstrijden.

In categorie 4 sleepte Bacluvo twee prijzen in de wacht. Jaap en José werden eerste bij het gemengd dubbel en Dirk-Jan en Jaap wonnen de finale bij de herendubbel.

In de jeugd categorieën was Lars Jirka het enige jeugdlid dat meedeed, hij heeft een paar hele goede wedstrijden gespeeld maar is helaas niet verder gekomen dan de poule wedstrijden.

Ondanks het beperkte aantal deelnemers van Bacluvo heeft onze club zulke goede prestaties neergezet en werden wij dan ook nog eens winnaar van de wisselbeker. Lars en Jaap hebben de beker namens Bacluvo in ontvangst mogen nemen.

Al met al was het weer een heel geslaagd toernooi.

Volgend jaar is de organisatie in handen van BC Hillegom.

jan 09

Nieuwjaarstoernooi voor de Appelflappen

Op maandag 8 Januari werd het Bacluvo Nieuwjaarstoernooi 2018 gespeeld. Op 7 banen speelden de Oliebollen tegen de Appelflappen in steeds andere samenstelling. Naast de baan waren heerlijke hapjes voorbereid door José. Er werd hard gestreden, en toch ook heel sportief gespeeld. Lang gingen de Oliebollen en Appelflappen gelijk op, maar in de laatste twee ronden waren het toch de Appelflappen die meer wisten te scoren. Onder hen werden twee flesjes Prosecco verloot. 2018 kan beginnen!

dec 19

Nieuwjaarstoernooi

Maandag 8 Januari, om 19h45 is het Nieuwjaarstoernooi voor de senioren. De zaal is in zijn geheel gereserveerd voor dit toernooi, dus is er geen vrij spelen. Het toernooi heeft als thema: “oliebollen vs appelflappen”. Nieuwsgierig? Kom ook! Van te voren opgeven is niet nodig.

De Reco

Nieuwjaarstoernooi 2018

okt 12

Geslaagd Eikeltjestoernooi

Afgelopen maandag 9 Oktober is het jaarlijkse eikeltjestoernooi weer gehouden. De opkomst was uitstekend: op 7 banen werd gestreden voor de titels van Eikel en Eikelin, die gewonnen werden door Geert en Lily. De opzet bestond uit 8 korte partijtjes van 7 minuten, waardoor afwisselend werd gespeeld. José had gezorgd voor lekkere en gezonde snacks, en een chique lekkernij als prijs. Enkele actie foto’s staan hier, waaronder ook Annet die pas net op de club zit. Dapper!

 

sep 29

Competitie weer begonnen

Het nieuwe competitieseizoen is weer van start gegaan. Onze twee seniorenteams zijn beide gepromoveerd vorig seizoen. Team 1 speelt nu 4e divisie landelijk, en team 2 speelt hoofdklasse in de regiocompetitie. Hoog niveau dus! Standen kun je hier vinden.