Ruim 1,2 miljoen kilo oud papier opgehaald!

Maandelijks stroopt een aantal seniorenleden/vrijwilligers van Bacluvo de mouwen op om gezamenlijk met BC Dynamo Sassenheim oud papier op te halen in Sassenheim. Het geld dat wordt opgehaald met oud papier lopen wordt gebruikt om het voor de vereniging mogelijk te maken extra te investeren in de jeugd(opleiding) en verschillende activiteiten voor leden.

Al sinds oktober 2008 wordt er door Bacluvo oud papier opgehaald. In januari 2017 werd de magische grens van 1 miljoen kilogram oud papier behaald. En vandaag de dag mogen we daar nog eens ruim 200 ton aan toevoegen!

Wij zijn enorm trots op onze vrijwilligers en willen hen via deze weg in het zonnetje zetten. De kanjers die geregeld op pad gaan zijn: Alex, Dirk-Jan, Roelof, Martijn, Frans, Max, Harry en Corstiaan. Zij kunnen zeker nog meer handen (hulp) gebruiken! Wil jij je inzetten voor de vereniging en een aantal keer per jaar oud papier lopen (tweede dinsdag van de maand), meld je dan aan bij Jaap Ruijgrok of één van de leden die hierboven genoemd staan.

Comments are closed.