Meteen naar de inhoud

Succesvol New Age toernooi 2018

Afgelopen weekend vond het New Age toernooi plaats in Noordwijkerhout. Bacluvo was dit jaar vertegenwoordigd met vijftien leden.
Een toernooi met veel spannende wedstrijden. Bij de kwartfinales mixed dubbels in categorie 1 was onze club zelfs vertegenwoordigd met 4 van de 8 koppels. De finale werd uiteindelijk gespeeld door Debbie en Bas en Martine en Geert. Laatstgenoemden pakten de overwinning.
In de Dames dubbel in categorie 2, stond Lily namens Bacluvo in de finale. Zij eindigde samen met BIOS partner ook op de bovenste trede.
José en Marjolein werden vanwege de lage opkomst bij de recreanten ingedeeld in categorie 3. Zij kwamen helaas niet verder dan de poule wedstrijden.
In categorie 4 sleepte Bacluvo twee prijzen in de wacht. Jaap en José werden eerste bij het gemengd dubbel en Dirk-Jan en Jaap wonnen de finale bij de herendubbel.
In de jeugd categorieën was Lars Jirka het enige jeugdlid dat meedeed, hij heeft een paar hele goede wedstrijden gespeeld maar is helaas niet verder gekomen dan de poule wedstrijden.
Ondanks het beperkte aantal deelnemers van Bacluvo heeft onze club zulke goede prestaties neergezet en werden wij dan ook nog eens winnaar van de wisselbeker. Lars en Jaap hebben de beker namens Bacluvo in ontvangst mogen nemen.
Al met al was het weer een heel geslaagd toernooi.
Volgend jaar is de organisatie in handen van BC Hillegom.