Meteen naar de inhoud

Zomerupdate / start nieuwe seizoen

Op maandag 28 Augustus starten we weer met de eerste speelavond in het nieuwe seizoen. Het vorige seizoen is erg mooi geweest, met onder andere sportieve successen, nieuwe activiteiten van de feestcommissie en een mooi aantal nieuwe leden. En voor komend seizoen ziet het er weer goed uit, te beginnen met poldersport en BBQ op 26 augustus. Tijdens de zomervakantie heeft ook de ledenwerving niet stilgestaan. Koen heeft een prachtige nieuwe flyer ontworpen die je door het dorp verspreid kunt zien hangen. Zie ook onderstaand verslagje uit de Teylinger voor de activiteiten gericht op de jeugd. Begeleiding werd verzorgd door Anton, Leo en Joery. Dank!!

Bacluvo promoot het badmintonnen bij de jeugd

Zo’n 50 kinderen maakten de afgelopen weken kennis met het badminton bij de locatie Watervilla van BSO organisatie Partou. Onder leiding van ervaren spelers van Badminton Club Voorhout (Bacluvo) konden de kinderen het badminton eens uitproberen. Velen waren zeer enthousiast!

Op dinsdag 15 Augustus was Bacluvo ook aanwezig bij de sportdag van vakantie evenementen Teylingen, op het terrein van de ijsbaan in Voorhout. Zo’n 46 kinderen sloegen met veel plezier een shutteltje. Het onderdeel: “wie slaat de shuttle het verst” werd een topper. Prachtig om te zien hoe fanatiek de kinderen waren. Winnaar Dex sloeg de shuttle  13.5m ver.

De drie winnaars Dex, Nadine en Danique.